Introductie rustige en aangepaste yogales

Woensdag 30 augustus 11.30 - 12.45u

Een les die zich in het bijzonder richt op iedereen die behoefte heeft aan een rustig lestempo met eenvoudige en lichte houdingen.
Er zijn veel mensen die heel graag met yoga willen beginnen, maar voor wie de meeste lessen gewoon te zwaar zijn. Je kan hierbij denken aan mensen met chronische vermoeidheid, mensen die aan het herstellen zijn van een ingrijpende ziekte, mensen met burn-out klachten, mensen wiens lichaam wat ouder wordt, mensen met pijnklachten etc. Het is een volwaardige yogales, waarin we aandacht besteden aan het lichaam, de adem, het denken, gevoelens en natuurlijk de centrale vraag in yoga: Wie bedoel ik nou eigenlijk als ik "ik" zeg. Het verschil van de "gewone" yogalessen bij ANNA Yoga is dat hij bijzonder geschikt gemaakt is voor mensen met wat minder fysieke mogelijkheden die graag met yoga willen beginnen.

Vandaag ben je van harte uitgenodigd om deze les vrijblijvend en zonder kosten te volgen zodat je zelf kan ervaren of dit is wat bij je past. En misschien ken je wel mensen voor wie dit de drempel net kan verlagen met yoga te beginnen. Aanmelden wordt op prijs gesteld, maar is niet perse nodig. 

NB: Om in de zaal van ANNA Yoga te komen is het nodig om een trap van ca 20 treden te beklimmen.

Docent: 

Janneke

Contact: 

Stuur een e-mailbericht