Zondagochtend yoga

Elke zondagochtend ben je van 09.30 tot 10.45 welkom om aan de les deel te nemen. Je hoeft je voor deze lessen niet aan te melden. De docenten van ANNA yoga verzorgen beurtelings de les. Elke maand is er een thema uit de yoga filosofie. Elke docent laat dit thema op zijn/haar eigen manier terug komen in de les. Een mooie gelegenheid dus om de yogafilosofie van verschillende kanten te leren kennen en je horizon te verbreden.

Ook als je nog geen ervaring hebt met yoga of geen reguliere lessen volgt ben je welkom. Er zijn yogamatten in de zaal aanwezig. Zelf neem je een grote handdoek of je eigen yogamat mee om over deze matten heen te leggen.

Kosten voor de yoga op zondagochtend zijn €10,00 per keer. Graag contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Gebruik van je studentensportkaart is ook mogelijk.

Het thema voor de maand september is een definitie van wat yoga is uit de Bhagavad Gietaa (Hoofdstuk VI vers 23). Je hebt hem vast ook al gezien in de nieuwsbrief: "Yoga is het verbreken van de vereenzelviging met pijn". Kom naar de lessen om te horen wat hiermee bedoeld wordt en hoe je er zelf mee aan de slag kan.

03 sept Janneke
10 sept Sonja
17 sept Michiel
24 sept Mirjam
01 okt Marc
08 okt Marijke 

 

 

 

 

 

Docenten

Contact

Stuur een e-mail over Zondagochtend yoga